marți, 22 februarie 2011

Efectul de piramidă

Orice formă geometrică bidimensională sau tridimensională aduce modificări câmpurilor existente în apropierea lor. O pot face în sens pozitiv sau negativ. Piramida este una dintre formele geometrice uşor de construit şi cu efecte puternice. Energiile care pot fi implicate într-un astfel de proces sunt foarte mici în comparaţie cu valorile cu care suntem obişnuiţi din viaţa de zi cu zi, procesele desfăşurându-se cu viteză mică, fiind  influenţate de mediul înconjurător. Poţi să-ţi construieşti uşor o piramidă singur, dar trebuie să fii sigur că este construită la proporţia şi unghiul corect, care este 62,606 grade. Câteva dintre efecte ar fi: mâncarea ţinută în piramidă va sta proaspătă pentru un timp de doua sau de trei ori mai mult decât mâncarea neacoperită; aromele artificiale din mâncare îşi vor pierde savoarea, dar aromele naturale se vor intensifica - ele devin mai puţin aspre şi acide;
când executăm o citire spectrografică a unui articol tratat, vom observa o schimbare în structura moleculară; piramida va deshidrata şi modifica lucrurile, dar nu va permite să putrezească sau să crească mucegai. Persoanele care locuiesc într-o casă piramidală se simt pozitiv, reacţionând imediat. Animalele de casă de orice fel cresc puternice şi sănătoase. Cele mai neobişnuite efecte pe care meditatorii le spun că li se întâmplă când stau sub piramidă sunt: un fel de stare de imponderabilitate, o distorsiune a timpului cât şi a vitezei şi o încetinire a acestuia. Fiinţele vii sunt atrase de piramide ca un magnet: declaraţii din mai multe surse demonstrează că animale de casa de tot felul cresc mult mai puternice şi mai sănătoase sub, sau în piramidele cu laturile deschise (neacoperite). Se observă că pisicile şi câinii răspund acestui unic mediu al energiei de formă în diferite feluri armonioase. Piramida pune lucrurile înapoi pe drumul pe care ar trebui să fie şi le stabilizează energetic. Această formă geometrică este în acelaşi timp şi transmiţător şi receptor.


Un comentariu:

  1. Salutare ! Am pus adresa ta la lista mea de bloguri ! Dacă vrei fă şi tu acelaşi lucru ! Începând cu data de 21 Feb.2011 , ne-am mutat la o nouă adresă ! Vechea adresă Calafat Live , nu mai există ! De acum înainte vă aşteptăm în casă nouă,cu o nouă grafică şi o nouă înfăţişare ! Deci noua adresă , CALAFAT ONLINE este locul unde ne putem întâlni ! Vă aşteptăm cu drag aici : http://calafat-online.blogspot.com !

    RăspundețiȘtergere